achtergrondinformatie

Interessant om te lezen zijn de maand-en kwartaaloverzichten van de Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD). Stichting Argus, een onafhankelijk onderzoeks-en persbureau heeft hiervan een mooi overzicht gemaakt (www.stichtingargus.nl).

www.stichtingargus.nl/bvd/kwartaal.html

Ook de zogenaamde Aurora verslagen zijn de moeite waard om te lezen.

www.stichtingargus.nl/bvd/au/aurora.html

Een nog geheimere dienst dan de BVD was de sectie Operatiën en Inlichtingen (O & I) dat viel onder de (inmiddels opgeheven) Inlichtingendienst Buitenland (IDB). Het werd ook wel de Nederlandse CIA ofwel Gladio genoemd. De afdeling Operatiën was de sabotage eenheid om in actie te komen bij een communistische inval. In Nederland is hier nooit (parlementair) onderzoek naar gedaan, dit in tegenstelling tot België en Italië, hoewel daar ook niet de 'onderste steen is boven gekomen wat precies de activiteiten waren van deze dienst die in ieder West-Europees land bestond.

 

En deze nationale Gladio organisaties onderhielden contact met elkaar (zoals uit de 'Luxemburgse zaak' blijkt :www.kooshenderechter.nl/news/gladio-in-luxemburg-/ ) en voerden gezamenlijk sabotage acties uit (b.v. zoals uit de zaak van Koos H. blijkt, het vermoorden van een Afrikaans president), met als doel  bestrijding van het communisme. Een groot gedeelte van het IDB archief is, wat niet toegestaan volgens de Archiefwet, vernietigd!

Dat er nogal een duistere en schimmige wereld achter Gladio schuil gaat blijkt wel uit de onderstaande links;

 

wikispooks.com/ISGP/index.html

wikispooks.com/ISGP/dutroux/Belgian_X_dossiers_of_the_Dutroux_affair.htm

wikispooks.com/ISGP/miscellaneous/In_brief_beyond_Dutroux_ties_to_NL.htm

wikispooks.com/ISGP/dutroux_and_nebula/Beyond_Dutroux_part_two_Nebula.htm

www.danieleganser.ch/Home.html?lang=en

wikispooks.com/wiki/File:CIA.pdf

www.youtube.com/watch?v=ouflaQ7xQOc

www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=4549

wikispooks.com/wiki/Document:Democratic_State_v_Deep_State

http://www.philipwillan.com

 

Het Ebook van D. Teacher (1993, 2008, 2011) laat zien dat er talloze anti-communistische organisaties die achter de schermen zeer actief waren ( b.v. Cercle-Pinay, vergelijkbaar met Bilderberg) ten tijde van de Koude Oorlog:

wikispooks.com/wiki/File:Rogue_Agents_(3rd_edition,_2011,_full).pdf

Hieruit blijkt wel dat de strijd tegen het communisme zeer goed georganiseerd was en dat niet alleen geheime diensten zich hiermee bezig hielden. Bovendien blijken deze anti-communistische organisaties de eenheid van Europa hebben willen bevorderen! Dit met de (geheime) goedkeuring en wens van de Verenigde Staten. In het ebook van Teacher komt ook de Nederlandse organisatie Interdoc ter sprake. Op 26 november 2012 was er een radiouitzending op radio 5 over deze organisatie waar tot nu toe nauwelijks iets over bekend is. 

www.wetenschap24.nl/programmas/hoezo-radio/Uitzendingen/2012/November/26-11-2012-interdoc.html

                                                                                            http://www.uitgeverijboom.nl/upload/9789461052087.jpg

Het enigste interview had het dagblad Het Vrije Volk met C.C. v.d. Heuvel (voormalig BVD), die de leiding had over Interdoc. Extreem-rechtse figuren zou volgens hem in de jaren '70 een 'cel' hebben willen oprichten in Nederland en zijn oog hebben laten vallen op het Interdoc instituut. Nu weten we wel beter, dat dit niet het geval is geweest...Belgische lezers zullen ongetwijfeld bekende namen ontdekken in het artikel. Het wordt wel weer duidelijk wat er aan ten grondslag ligt aan dat ene Europa.....

kranten.kb.nl/view/article/id/ddd%3A010961458%3Ampeg21%3Ap001%3Aa0005/layout/fullscreen

 

Ook de Belgische journalist Guy Bouten heeft in zijn boek De bende van Nijvel en de CIA (wat nu al moeilijk verkrijgbaar is!) een schematisch overzicht gegeven van organisaties die onder de paraplu van de CIA werkten (blz 318-319). Dit is voornamelijk geldig voor de Belgische situatie maar zeer vermoedelijk zijn de zelfde structuren werkzaam geweest in Nederland. En het staat vast dat de minister van defensie Vredeling contacten onderhield met Carl Armfelt, zie www.stelling.nl/kleintje

 

Lees het artikel "George Bush, The CIA, Mind Control & Child Abuse" 

www.spiritone.com/~gdy52150/littleboys.html

 Met name dit citaat:

 "Ironically, the CIA’s first widespread use of sex came from a program to blackmail United States politicians conducted by Edwin Wilson. The political targets were enticed to live out their sexual fantasies in the flesh. With hidden cameras ready the unsuspecting politician would be filmed, which would later be used to blackmail him into supporting the agency’s projects and views. Wilson's skill in these matters dated back to the early 1950s, when he took over a network of homosexual and pedophile rings from CIA asset and McCarthy Committee counsel Roy Cohn"

En het artikel in Kleintje Muurkrant zegt hier verder over:

"Dat wil niet zeggen dat Cohn zich uit deze vuiligheid terugtrok. Net als Wilson dook hij later op in Brussel. In de entourage van de Nejmannetjes en hun hoge beschermheren van de Cercle des Nations, van wie later een hele stoot namen zouden figureren in de vette stories rond sexuitspattingen waar je soms geen woorden voor kan vinden. Inclusief met koters (6). Chantage? Zonder twijfel.
Eerder verwezen wij al naar de Dutroux-files. Maar hoe ver zijn we in Nederland verwijderd van de perikelen rond de “Zandvoort-files”, de “Links gestrickt”- sage, de Rolodex-affaire en de highlights rond Opstelten’s boy Joris Demmink? Waar een eenvoudige connectie tussen twee textielhandelaren al niet kan leiden."

Zie het artikel

www.stelling.nl/kleintje/actueel/CFNH1350471540.html

En de serie onthullende artikelen "van Estoril naar Zandvoort"

www.stelling.nl/followup/estoril.html

 

Allemaal dezelfde patronen als in de zaak Koos H......

Wat was het motief voor de moorden op twee Zweedse meisjes? Dat de sporen naar Koos zouden wijzen en hij niet meer naar België kon vluchten?

Een Belgisch artikel (1990) uit de Humo over Gladio kan een (mede) een antwoord geven.

In het tweede gedeelte van het artikel worden de namen genoemd van Jacques Borsu en Bob Denard. Beiden waren huurlingen in Afrika(!) en organiseerden trainingskampen in de Belgische Ardennen (jaren '70).

i209.photobucket.com/albums/bb161/RufNachtergaele/RufNachtergaele2/HUMO15111990P1.jpg

i209.photobucket.com/albums/bb161/RufNachtergaele/RufNachtergaele2/HUMO15111990P2.jpg

 

Lobster Journal of parapolitics, intelligence and State Research, over de invloed van geheime diensten op de politiek:

www.lobster-magazine.co.uk/

Een uitgave van Lobster uit 1989 (toen Gladio nog niet officieel bekend was), met interessante informatie over o.a. de Portugese Gladio; Aginter Press

www.8bitmode.com/rogerdog/lobster/lobster18.pdf

 

Zie verder voor meer uitgaven van Lobster:

www.8bitmode.com/rogerdog/lobster

 

Een belangrijke bron voor mijn boek is Slobodan Radojev Mitric alias Karate Bob. Hij werkte voor de Joegoslavische geheime dienst en brengt binnenkort zijn nieuwste boek Pedodam on the Amstel uit:

willehalminstitute.blogspot.nl/2012/09/pedodam-on-amstel-new-true-crime-book.html

www.facebook.com/photo.php?fbid=3866387853315&set=a.1104985619985.2017348.1087091937&type=1&theater

nl.wikipedia.org/wiki/Slobodan_Mitri%C4%87

Zijn bekendste boek is Nederland's Maffia, waarin gesprekken staan met Koos H., die precies het tegenovergestelde zijn aan zijn latere zogenaamde verklaringen dat hij de drie meisjes omgebracht zou hebben. Omdat dit boek een heel andere kijk geeft op de relatie tussen Koos en rechter Stolk wordt Karate Bob (begrijpelijkerwijze) door journalisten en Justitie weggezet als een fantast.

Nederland's Maffia werd direct nadat het was uitgekomen (1985) in beslaggenomen door de geheime dienst BVD (nu AIVD).

http://www.louishagemann.nl/wordpress/wp-content/uploads/2010/04/nedmaffia.jpg

acrobat.com/app.html#d=97rn1HbmSRqjMEoN36btnA

 

Kortom; In het boek "De zaak Koos H." wordt dus het antwoord gegeven op het boek van Karate Bob: Kindermoord: Rechter of Koos H.? En dat niet alleen: ook het hoe en waarom! Alle puzzelstukjes, de tegenstrijdigheden vallen op zijn plaats hoe het werkelijk is gegaan.